Webinar - Chronische pijn en hooggevoeligheid
Webinar van 1 uur
Omschrijving
Een mooie start om informatie te krijgen over hooggevoeligheid. Een begin in je zoektocht naar of over hooggevoeligheid. Bekijk dit webinar gratis terug, het is meteen beschikbaar, dus start direct! Het webinar is opgenomen, bekijk het rustig terug op jouw moment en jouw tijd, wanneer het voor jou past. Het webinar duurt ongeveer een uur. Je kan het op ieder moment even pauzeren, zo kan je zelf bepalen hoeveel informatie en dus prikkels je binnenkrijgt! Veel plezier!

Vaak hoor je dat mensen die chronische pijn hebben ook hooggevoelig  zijn. Of dat mensen met hooggevoeligheid sneller chronische pijn ontwikkelen. Hoe zit dat ?

In dit webinar krijg je meer inzicht in de werking van het pijnsysteem en welke relatie dit heeft met hooggevoeligheid. 

Als hoog gevoelig persoon heb je een gevoeliger afgestemd systeem. Vergelijk het met een alarmsysteem. Het alarmsysteem is bij hooggevoelige mensen heel scherp afgesteld. Er hoeft maar iets te gebeuren en het alarm gaat af. Dat gebeurt met allerlei signalen en zodoende ook met pijn. Dat kan vervelend zijn, je pijnsysteem kan overgevoeliger worden en reageren met pijn zonder dat er  daadwerkelijk schade (meer)  is in je lichaam. 

We leren steeds meer over hoe het pijnsysteem werkt, welke factoren invloed hebben op dit systeem en wat je kan doen om het systeem te beïnvloeden. In dit laatste zit de kracht. Het wil niet zeggen dat je pijn weg kan gaan maar als je je pijn en je brein begrijpt, kun je er wel invloed op uitoefenen. 

Hoe krijg je je pijnsysteem weer in balans? En hoe kan dan juist hooggevoeligheid helpen? Daar hoor je meer over tijdens dit gratis webinar!
Opbouw
Chronische pijn en hooggevoeligheid