Van Overprikkeling naar Veerkracht
Herken overprikkeling bij jezelf en voel je vaker veerkrachtig!
Omschrijving
Herken je …
dat je moe bent, vaak overprikkeld, uitgeput, boos, mopperig. Dat je zeurt, je ontevreden voelt en merkt dat de rek eruit is? Je weet niet wat je moet doen om het te doorbreken. Het begint bij bewustwording, dat je weet dat je dit niet meer wilt. Je besluit dat het tijd is om de cirkel te doorbreken en te investeren in jezelf. Want overprikkeling is voor niemand fijn. Je hebt de eerste stap al gezet, je weet dat het tijd is om iets anders te doen, maar hoe en wat? Daar helpen we je bij!
Na dit programma voel je je veel vaker veerkrachtig dan overprikkeld. Wanneer je merkt dat je spanning opbouwt en op weg bent naar overprikkeling, herken je dit veel eerder dan voorheen. Je weet dan wat je kunt doen om de neerwaartse spiraal te doorbreken en voorkomt overprikkeling. Je hebt constructief gebouwd aan je veerkracht en dat merk je dagelijks aan meer ontspanning en rust in jezelf.
 
Inzicht in belastbaarheid
Je leert herkennen welke signalen je opmerkt als je belastbaarheid zakt. Je krijgt inzicht in vroege en late signalen. Vaak merk je pas op dat je overprikkeld raakt als de emmer al bijna overloopt. Dan ben je al bijna te laat en is overprikkeling onvermijdelijk. Hoe eerder je ze opmerkt, hoe meer invloed je hebt om de negatieve cirkel te doorbreken.
 
Praktisch & behapbaar 
Je leert stapsgewijs kijken naar jezelf, je belastbaarheid en signalen. Op je eigen tempo. We nemen je mee in de praktische stappen waarin je kijkt naar hoe je je belastbaarheid verhoogt, wat helpt en hoe je doelen stelt die je haalt. Je krijgt uitgebreide werkboeken, waardoor je het behapbaar houdt en werkt aan overprikkeling verminderen én veerkracht vergroten.

Werkboek
Na aanschaf van deze cursus sturen wij zo snel mogelijk het werkboek naar je op naar het bij ons bekende (facturatie)adres. Als je het werkboek op een ander adres wil ontvangen stuur dan z.s.m een mail met de adresgegevens naar info@hooggevoeligheelgewoon.nl
Opbouw
Welkom en introductie
Les 2
Belastbaarheid
Nog niet beschikbaar
Les 3
Signalen
Nog niet beschikbaar
Les 4
Plan van aanpak
Nog niet beschikbaar
Les 5
Afsluiting
Nog niet beschikbaar
Aanschaffen € 89,- inclusief btw
Jouw trainer
Wietse Pama
Trainer en Coach