Webinar - Slaap en ontspanning
Leer meer over hsp en slaap en ontspanning
Omschrijving
Slapen, we doen het allemaal..

Toch is het is een groot onderschat en juist belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Goed slapen is echt de basis om lekker in je vel te zitten. Slaap is één van de meest belangrijke aspecten van je zelfzorg als je hoogsensitief bent. Als je uitgerust wakker wordt, voel je je prettiger en kan je meer hebben. De kans om overprikkeld te raken of op een andere manier last van je hoogsensitiviteit te hebben is daardoor aanzienlijk kleiner.

Om de hoeveelheid prikkels die op een dag op je af komen te verwerken heb je voldoende momenten van rust nodig. Jouw manier van verwerken is daarbij ook nog eens grondig en kost daarmee de nodige extra energie. Die energie tank je weer bij met (korte) ontspanningsmomenten, maar ook als je slaapt.

Wanneer je problemen hebt met inslapen of juist ’s nachts of ’s ochtends vroeg wakker wordt, weet je dat je een stuk minder goed functioneert overdag. Bovendien is het lastige om je goed te concentreren en word je er ook niet gezelliger van.

In dit webinar gaan we dieper in op de redenen waarom je slaap en ontspanning nodig hebt en krijg je veel praktische tips hoe je je leefstijl anders kunt inrichten waardoor je beter slaapt.

Opbouw
HSP Slaap en ontspanning
Aanschaffen € 4,95 inclusief btw
Jouw trainer
Lysanne Brand