Rust is een werkwoord
Online programma met lessen en werkboek
Omschrijving
Rust, we willen het allemaal. We gebruiken het ook als stip op de horizon: "Als ik meer rust heb, dan ...". Of is het een excuus? Rust associëren we met yoga en meditatie in de natuur. Met woorden als inner peace of breathe. Maar is dat waar het over gaat? Hoe vaak zitten we daadwerkelijk in een yogahouding rustig te ademen op een wit strand bij kabbelende golven?

Laten we het naar de dagelijkse praktijk brengen. Rust, juist midden op een drukke dag. Rust, op de bank na een dag waar je u tegen zegt. Rust, in jezelf, wat er om je heen dan ook gebeurt. 

Dat bereik je door eerst maar eens stil te staan bij hoe het is. Hoe het echt is. Dat is nogal een vraag, dus we nemen je mee aan de hand van verschillende onderdelen van jezelf, namelijk je mentale kant, je lichaam, je gevoel en tot slot wat voor jou zingeving is. Aan de hand van vragen die je juist beantwoordt door er niet teveel over na te denken, maar het eerste op te schrijven wat er in je opkomt. Het vraagt dan ook niet uren, maar juist regelmatig een kort eerlijk antwoord.

De natuur helpt je natuurlijk, maar het is geen voorwaarde. Net als dat yoga of meditatie niet de enige manier is om rust te krijgen. Door dicht bij jezelf te blijven kun je de veelgezochte rust zelf bereiken, waar je dan ook bent. Met wat hulp, die je in dit programma krijgt!

Waar bestaat het programma uit?
- 21 dagen aan de slag onder leiding van video's en een werkboek
- 5 videolessen 
- Een werkboek dat je thuisgestuurd krijgt via de post, zodat je daarin echt kunt invullen en schrijven 
- Hele toegankelijke vragen en invuloefeningen, waardoor je rust juist praktisch maakt, in plaats van een onbereikbaar groot doel 
- En als je onderweg vragen hebt, kun je ons altijd benaderen! 

Gun jezelf meer rust, en start er direct mee met dit praktische programma! 
Opbouw
Introductie
Les 1b
Het huismodel
Nog niet beschikbaar
Les 2
Week 2
Nog niet beschikbaar
Les 3
Week 3
Nog niet beschikbaar
Les 4
Week 4
Nog niet beschikbaar
Aanschaffen € 89,- inclusief btw
Jouw trainer
Eva Pama-van 't Zand
Psycholoog en directeur