Webinar - Ontstressen/ontprikkelen
Webinar van 1 uur
Omschrijving
Een mooie start om informatie te krijgen over hooggevoeligheid. Een begin in je zoektocht naar of over hooggevoeligheid. Bekijk dit webinar gratis terug, het is meteen beschikbaar, dus start direct! Het webinar is opgenomen, bekijk het rustig terug op jouw moment en jouw tijd, wanneer het voor jou past. Het webinar duurt ongeveer een uur. Je kan het op ieder moment even pauzeren, zo kan je zelf bepalen hoeveel informatie en dus prikkels je binnenkrijgt! Veel plezier!

Als HSP neem je meer prikkels waar en ook verwerk je ze dieper. Het is dan ook niet gek, dat je  eerder of sneller overprikkeld raakt. Het kan soms een zoektocht zijn van welke prikkels je overprikkeld raakt, maar vooral ook wat je er aan kan doen om weer te ontprikkelen. 
Tijdens dit webinar leggen we uit wat prikkels kunnen zijn, hoe je overprikkeld kan raken, maar bovenal hoe je kunt voorkomen dat je overprikkeld raakt. We gaan het ook hebben over hóe je kunt ontprikkelen. 
Het webinar is heel praktisch en we zullen naast tips ook oefeningen meegeven én doen, zodat je zelf kan ervaren wat je kan doen en inzetten om te ontprikkelen!
Bekijk dit webinar als je inzicht wil krijgen je belastbaarheid door de dag en welke signalen jouw lichaam je geeft wanneer je richting overprikkeling gaat. We nemen je mee in de rode signalen, oranje en gele en ook bespreken we waar je van op laad en wat jij kunt gaan doen!
Opbouw
Ontstressen / ontprikkelen
Aanschaffen € 4,95 inclusief btw
Jouw trainer
Eva Pama-van 't Zand
Psycholoog en directeur