Webinar - Net ontdekt dat je hooggevoelig bent?
Webinar van 1 uur
Omschrijving
Een mooie start om informatie te krijgen over hooggevoeligheid. Een begin in je zoektocht naar of over hooggevoeligheid. Bekijk dit webinar gratis terug, het is meteen beschikbaar, dus start direct! Het webinar is opgenomen, bekijk het rustig terug op jouw moment en jouw tijd, wanneer het voor jou past. Het webinar duurt ongeveer een uur. Je kan het op ieder moment even pauzeren, zo kan je zelf bepalen hoeveel informatie en dus prikkels je binnenkrijgt! Veel plezier!
 
Webinar: Net ontdekt dat je hooggevoelig bent?
Hooggevoeligheid is een (persoonlijkheids)eigenschap waarmee 1 op de 4 á 5 mensen geboren wordt. Hooggevoelig zijn betekent dat je meer prikkels waarneemt, gevoeliger bent voor prikkels en ze dieper verwerkt. Je legt meer verbindingen. Dit is ook zichtbaar in het brein. 
Heb jij net ontdekt dat je hooggevoelig bent en wil je hier graag meer over weten? En wil je graag praktische tips krijgen wat je in het dagelijks leven kan doen?
Bekijk dan dit webinar. In dit webinar neemt Eva je mee in wat er bekend is in de wetenschap, wat hooggevoeligheid is en wat uitdagingen en talenten zijn. 
Ook kan je dit webinar als tip aanraden om te bekijken wanneer iemand nog niet veel of nog niets weet over hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit. 
Opbouw
Net ontdekt dat je hooggevoelig bent?
Start direct Webinar | Net ontdekt dat je hooggevoelig bent?
Jouw trainer
Eva Pama-van 't Zand
Psycholoog en directeur